۱۶ شهریور ۱۳۹۰، ۸:۳۳

احمدیان در گفتگو با مهر:

درآمد شهرداری منطقه سه اردبیل منفی است / بخش خصوصی مشارکت کند

درآمد شهرداری منطقه سه اردبیل منفی است / بخش خصوصی مشارکت کند

اردبیل - خبرگزاری مهر : شهردار منطقه سه اردبیل با بیان اینکه هم اکنون میزان هزینه شهرداری این منطقه نسبت به درآمد آن کمتر است، از منفی بودن درآمد این شهرداری خبر داد.

خلیل احمدیان روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به میزان درآمد پایین شهروندان ساکن در این منطقه اظهار داشت: همین عامل باعث افزایش ساخت و سازهای بدون مجوز قانونی در این منطقه شده و بالطبع با این شرایط درآمد شهرداری نیز منفی است.

وی با بیان اینکه در حوزه استحفاظی منطقه سه شهرداری 14 نهر آب وجود دارد، افزود: این نهر ها در گذشته خارج از محدوده شهری بوده اما با توسعه شهری امروز به ساختار شهر اردبیل گره خورده اند که ساماندهی این نهرها هزینه های گزافی را می طلبد و حداقل باید نصف بودجه کل شهرداری اردبیل را به این کار اختصاص داد که غیر ممکن است.

شهردار منطقه سه اردبیل با اشاره به ساماندهی تدریجی نهرها اضافه کرد: برای بالابردن بهداشت عمومی در این منطقه ساماندهی نهرها را از اولویت کاری خود می دانیم اما بخاطر کمبود بودجه تلاش می کنیم کانال کشی نهرها را به صورت تدریجی انجام دهیم.

وی با بیان اینکه در این راستا تاکنون اعتباری بالغ بر چهار میلیارد و  800 میلیون ریال هزینه شده است، یاداور شد: اما به جهت کمبود بودجه فقط 800 میلیون ریال آن را به پیمانکار پرداخت نموده ایم که حدود یک پنجم کل هزینه است، پیش بینی شده بود که بودجه ای نزدیک به 40 میلیارد ریال برای درآمد محقق و هزینه شود که این درآمد تا به این لحظه محقق نشده است.

احمدیان با اشاره به کمبود فضای سبز و پارک در این منطقه ابراز داشت: زمینهای این منطقه طوری تفکیک شده که جایی برای ایجاد فضای سبز، پارک ، مسجد و مدرسه وجود ندارد، اما تمام تلاش خود را برای افزایش فضای سبز و پارک ها انجام می دهیم که نسبت به جمعیت منطقه از تناسب لازم برخوردار باشد هر چند که از وجود باغ برزگی مثل باغ جیرال در منطقه نمی توان به آسانی چشم پوشی کرد.

شهرک وحدت وجود خارجی ندارد

وی ایجاد شهرک وحدت در منطقه سه شهرداری اردبیل را تکذیب کرد و افزود: نصب تابلو در کوچه، خیابان یا شهرک نیازمند  تصویب در شورای نامگذاری است و اقدام اهالی این محله در نصب تابلویی با عنوان " شهرک وحدت " در ورودی محله بدون اطلاع شهرداری بوده و موجب افزایش سطح توقع مردم از شهرداری منطقه شده است که در آینده نزدیک با مجوز قانونی این تابلو را از جمع آوری می کنیم.

شهردار منطقه سه همچنین از ساخت دو پل عابر پیاده در نقاط شلوغ این منطقه خبر داد و تصریح کرد: برای رفاه حال همشهریان دو پل عابر پیاده در خیابان داروپخش وحدت و نزدیک پل ارجستان  که هر دو این محل از مکان های پررفت و آمد می باشد با نظارت شهرداری و به مجری گری معاونت طرح ترافیک ایجاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه ایجاد پله برقی در این پل ها هزینه بر بوده و نیازمند اعتبارات کلانی است، ابراز داشت: ایجاد پله برقی در پلهای عابر پیاده بودجه زیادی را می طلبد که به دلیل درآمد کم شهرداری منطقه سه نمی توان پل ها را مجهز به پله برقی کرد.

احمدیان متذکر شد: در شهرهای دیگر بخش بیشتری از فعالیتهای شهرداریها با مشارکت بخش خصوصی و شهرداری ایجاد می شود از جمله در پله برقی پلهابر اساس توافق طرفین شهرداری نصب تبلیغات در این پلها را برای مدت مشخصی به شرکت خصوصی واگذار می کند اما فعلا در اردبیل چنین اقدامی از طرف بخش خصوصی صورت نمی گیرد.

تحمیل هزینه به شهرداری از سوی نهادهای دولتی

وی همچنین با انتقاد شدید از تحمیل هزینه ارگانها و نهادهای دولتی به شهرداری عنوان کرد: مخابرات، برق، شرکت آب و فاضلاب و شرکت گاز از جمله این نهادها هستند که بدون مجوز از شهرداری پروژه های خود را اجرا می کنند و موجب تحمیل هزینه به شهرداریها می شوند بطوریکه در سه ماهه اول امسال جابجایی تیرهای برق یک میلیارد ریال هزینه به شهرداری منطقه سه تحمیل کرده که هزینه زیادی محسوب می شود.

شهرداری از ایجاد شهرکهای خصوصی استقبال می کند

احمدیان از استقبال شهرداری منطقه سه از بخش خصوصی برای ایجاد شهرک در این مناطق خبر داد و بیان داشت:   شهرک "فراز" واقع در خیابان وحدت توسط بخش خصوصی ایجاد شده و شهرداری این منطقه با شرکتهایی که تمایلی برای ایجاد شهرک داشته باشند همکاریهای لازم را انجام خواهد داد.

وی در عین حال ایجاد مجتمع فرهنگی در جوار  امامزاده سید صدرالدین را وظیفه شهرداری ندانست و افزود: این مجتمع توسط سازمانهای دیگر ایجاد می شود و شهرداری منطقه سه طبق دستور شهردار اردبیل عملیات خاکبرداری این مجتمع را بر عهده گرفته بود که با استقرار ماشین آلات سنگین خود در این محل، کارهای محوله را به موقع انجام داد.

این مسئول با اشاره اجرای برخی پروزه های شهری در این منطقه و پیشرفت 80 درصدی بیشتر پروژه ها افزود: امسال سعی می کنیم که زیرسازی، جدول کشی، آسفالت و بهسازی خیابانهای این منطقه به صورت کامل انجام شود و ترجیح می دهیم در صورت امکان  از لگه گیری های جزیی خودداری کنیم.

به گفته وی پیشرفت 80 درصدی خیابانهای سی متری ملاباشی و گل مغان و اختصاص بودجه  یک میلیارد و 500 میلیون ریالی برای بهسازی و جمع آوری آبهای سطحی خیابانهای جهان بانو، ایران آباد و محلات شفیع شکوهی از جمله فعالیتهای عمرانی در دست اجرای این منطقه است.

ضرورت ایجاد شهرداری منطقه چهار در اردبیل

احمدیان همچنین تشکیل شهرداری منطقه چهار را ضروری دانست و تاکید کرد: تشکیل شهرداری در یک منطقه شهری کار زمان بر و سخت و نیازمند کار کارشناسی و بررسی است، این فرآیند بر اساس وسعت و جمعیت شهرها مورد تحقیق و بررسی قرار می گیرد و بعد از اخذ مجوزهای لازم از وزارت کشور، شهرداری منطقه ای را تشکیل می دهد.

وی ایجاد شهرداری منطقه چهار در اردبیل را سبب تقسیم وظایف و سرعت بخشی برای راه اندازی کارهای مردم و انجام دقیق تر فعالیتهای اجرایی در اردبیل عنوان کرد.

منافع عمومی فدای منافع شخصی نشود

شهردار منطقه سه با انتقاد از عدم همکاری برخی مسئولان ساکن این محلات گفت: متاسفانه برخی از این افراد منافع شخصی خود را در نظر می گیرند و نه تنها  همکاریهای لازم را با شهرداری انجام نمی دهند، بلکه در مواقع متعدد اقدام به کارشکنی و قانون گریزی می کنند.

وی در پایان عنوان کرد: این افراد با کارشکنی از همکاری با شهرداری سر باز می زنند و هر وقت منافع شخصی خودشان به خطر افتاد، خدمات شهرداری را نادیده می گیرند و در مساجد محل با سخنرانیهای خود موجب ایجاد تشویش اذهان اهالی محل می شوند.

کد خبر 1401399

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha